Има ли проблем за сформиране на втора яслена група в детската

...
Има ли проблем за сформиране на втора яслена група в детската
Коментари Харесай

Има ли проблем за сформиране на втора яслена група в детската градина на Коматево?

Има ли проблем за съставяне на втора яслена група в детската градина на квартал "Коматево " и какъв е той? Plovdiv24.bg попита кмета на регион "Южен ".
Борислав Инчев описа, че самият той с учудване е схванал за създалата се обстановка съвсем месец, откакто новата постройка на "Ралица ", където се обитават и яслени групи, бе публично открита. 
"Когато предадох документите на директорката споделих, че оттук насетне тя поема цялата отговорност, а в този момент разбирам, че нещо не се е случило ", показа още той. 
Директорката обаче обяснила, че има едва 5 - при нужни най-малко 10, заявки от родители и те не били задоволителни за оповестяване на класиране за яслени група. 
"В "Коматево " има задоволително дечица. Има хора, които да запишат децата си на ясла ", съобщи Инчев и прикани родителите да се възползват интензивно от показаната им опция. Добре пристигнали са и малчугани от прилежащи региони на Пловдив, даже и от близките обитаеми места. 
За да действа групата обаче, има още едно условия - нужни са две медицински сестри. По този проблем районната администрация е получила уверението, че на сесията, когато е гласуването на бюджета тези две по този начин нужни бройки ще бъдат заложени. 
"Така в границите на 15 дни казусът може да бъде решен ", съобщи Инчев и успокои родителите, че от управата на детската градина са дали обещание класирането да бъде пуснато на 5 февруари. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР